Hiihtokeskus esittelyssä Levi

Levi on yksi maamme tunnetuimmista hiihtokeskuksista. Suurin syy tälle on se, että sieltä löytyy laskettelun Maailman Cup –rinne, joka on kansainvälisesti tunnettu. Tämän lisäksi Kittilään tehdään paljon lentoja, joka on kasvattanut Levillä vierailevien turistien määrää. Levillä vieraillessa voidaan huomata, että lähes 50% ovat englantilaisturisteja nauttimassa Lapin maagisesta tunnelmasta sekä puhtaasta ilmasta.   

Levillä loma sujuu aikuisten kesken tai, vaikka koko perheellä. Lisäksi yöpymisvaihtoehtoja on useita erilaisia. Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti Levistä sekä sieltä löytyvistä aktiviteeteistä.

Majoittuminen Levillä

Leviltä löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja. Majoittuminen on mahdollista joko hotellissa tai yritysten- sekä yksityishenkilöiden tarjoamissa mökeissä. Majoituksien hinta vaihtelee vuodenajan sekä haluttujen palveluiden mukaan. Sesonkiaikaan Levi on yksi kalleimmista paikoista majoittua.

Perheen kesken matkustettaessa, kannattaa majoittautuminen hoitaa varaamalla kokonainen mökki oman käyttöön. Jos reissuun lähtö tapahtuu yksin taikka pariskuntana, voi hotelli olla järkevin vaihtoehto.

Romanttisia pariskuntavaihtoehtoja ovat muun muassa eturinteiden päältä löytyvä Panorama hotelli taikka Igluhotelli, jossa on tänäkin vuonna vieraillut useita maailmankuuluja vaikuttajia.  

Aktiviteetit Levillä

Leviltä löytyy monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Yksi suurimmista vetonauloista on hiihtoladut sekä laskettelurinteet. Lapsien kanssa ehdoton ykkönen on Levin lapsiparkki, jossa kaikenikäiset laskijat pääsevät nauttimaan rinteistä ilmaiseksi. Ilmaisia lastenrinteitä sekä hissejä hiihtokeskus tarjoaa kaksi kappaletta. Tämä on myös hyvä aikuisille, jotka kokeilevat lajia ensimmäistä kertaa.  

Lisäksi Levi tarjoaa kauniit hiihtoreitit sekä kunnossa pidetyt ladut. Hiihtoreissuja on mahdollista tehdä eri pituisia ja niiden varrelta löytyy myös useita tulipaikkoja, jossa levähtäminen ja, vaikka eväiden nautiskelu käy helposti. Jos hiihto ei kiinnosta, löytyy lapista myös laajat kelkkailureitit ja paljon muuta aikuisten sekä lasten makuun sopivaa. Illanvietto käy helposti Levin yöelämässä, joka on etenkin sesonkiaikaan todella aktiivinen.  

Kovimmilla paukkupakkasilla turisteilla on mahdollisuus nauttia spasta, keilaamisesta tai takkatulesta. Takkatulen ääressä nettikasino voi olla myös hauska sekä rentouttava tapa kuluttaa aikaa. Aikaisemmin mainittujen aktiviteettien parissa taittuu kylmempikin pakkaspäivä.   

1 Apr 2019